I dette blogindlæg vil jeg dele lidt billeder fra weekendens arrangement ”Scrap i København”, hvor jeg var så heldig at deltage. Arrangementet i weekenden, var det tredje ”Scrap i København”-arrangement, som jeg har deltaget i – faktisk var ”Scrap i København” det allerførste scraparrangement, som jeg nogensinde har deltaget i. Ja, man kunne faktisk sige at det NHH-familien har sørget for det allerførste gateway drug – for nu et par år senere har jeg været på et par stykker 😉

Som ved det allerførste scraparrangement ankom jeg til Nørrebro fra Amager på cykel med alle mine scrapsager pakket i cykeltaske (Det gik lige 😊) og traditionen tro var der varm velkomst af NHH-klanen samt en superlækker goodiebag med lækre NHH Design tag-dies, 3D-printet limholder, slik og spritnye tekstark ”Forårstekster”. Og så var det ellers bare at gå i gang! Jeg lagde blødt ud med at lifte et par slimkort med Renke-karton, som jeg havde set Helene Weis-Fogh havde delt på Facebook et par dage forinden. Dernæst løb jeg ind i problemer, for jeg havde både glemt det ene og det andet, men heldigvis var det gode selskab rigtig søde til at låne mig værktøj og kreasager. Tiden går jo hurtigt, når man scrapper og før vi fik set os om, fik vi serveret den lækreste frokost bestående af en cæsar-salat med crispy chicken. Cadeau til køkkenpersonalet!

Jeg ville rigtig gerne lave et par påskekort med de spritnye tekstark ”Forårstekster ” og jeg spottede at Lene (scrapperen overfor mig) havde et par nuttede påskeharer fra Nellie Snellen, som hun heldigvis lånte ud. Jeg farvelagde harerne med Neocolor, standsede et par grene ud og standsede de skønne nye ”Forårstekster” ud med banner die’en (NHHD937) og vupti, så var påskekortene færdige. Og før vi kunne nå at gå sukkerkolde om eftermiddagen, blev der serveret skøn kage.

Til aftensmad fik vi en smagfuld omgang mørbradgryde med cocktailpølser (særligt cocktailpølserne roste jeg køkkenet for, da jeg har en svaghed for cocktailpølser i gryderetter). Dernæst var min opgave at lave et fødselsdagskort til en, der elsker at træne. Igen var mine borddamer meget søde til at låne mig stencils, sværter og dies, så jeg kunne lave en grafisk baggrund med en vægtløfter (NHHD935) og endnu en gang kom de nye tekster i brug. Denne gang er teksterne fra arkene ”Fødselsdagstekster” og ”Kærlige hilsner”. Og vupti så var 11 timer gået i rigtig godt selskab, hvor vi udover at scrappe og spise, også fik grint en masse. Og pudsigt nok, så havde jeg svært ved at lukke cykeltasken, da alt skulle pakkes sammen igen– og jeg havde næsten ikke købt noget!

 //Nanna