Kærlighed - stempelsæt fra Danske Streger
Kærlighed - stempelsæt fra Danske Streger

Danske Streger kærlighed - stempel

108,00 kr.
Varenummer: DSS003

Oplev hjertevarm kreativitet med vores Danske Streger stempelsæt, der fokuserer på temaet kærlighed. Dette sæt er en hyldest til de smukke øjeblikke, og det bærer den autentiske kreativitet af Danske Streger. Lad kærligheden blomstre på dine krea projekter med dette unikke stempelsæt.

Dette kærligheds-stempelsæt er velegnet til at skabe unikke kort, layouts eller personlige gaver til dine kære. Lad din kreativitet blomstre, mens du udtrykker følelser gennem scrap.

Designet med omhu af vores talentfulde hold hos Danske Streger, bringer hvert stempel en unik dansk æstetik og varme ind i dine projekter.


Få endnu mere ud af stempel sættet ved at kombinere med vores matchende diessæt. Hvert stempel er designet til at koordinere smukt med den tilhørende hjerte-die.

1
+
Tilføj til kurv

Velkommen til Danske Streger, et fortryllende samarbejde mellem fem danske stempeldesignere og hobbygrossisten HobbyGros. DANSKE STREGER repræsenterer fusionen af talentfulde kreative sind: Nadja Heldt-Hansen fra NHH Design, Gitte Grønfeldt Sørensen fra Gittes eget Design, Lene Nielsen fra BY Lene, Camilla Heegaard Severinsen fra Three Scoops, og Anette Bach Buur-Andersen fra Simple and basic.

Dette unikke samarbejde er født ud af en fælles passion for kreativitet, scrapbooking og stempeldesign. Med forskellige stilarter og perspektiver bringer hver designer deres unikke bidrag til Danske Streger, skabende en mangfoldig kollektion, der appellerer til alle aspekter af den kreative proces.

NHH Designs stempel er skabt med omtanke, så de ikke kun passer til de tilhørende dies, men også giver mulighed for en ubegrænset kreativ udfoldelse. Selvom NHH Design bidrager til stempelsættet, er Danske Streger først og fremmest et fællesskab. Det er en forening af kreative tanker, stilarter og perspektiver, der sammen skaber en mangfoldig palet af stempel- og die-designs. Fællesskabet er styrken bag hvert produkt.

Vi fortsætter med at udfordre konventionelle tilgange og udforske nye måder at inspirere jeres kreative rejser. Fra hjertet af hvert designstudio til jeres skriveborde - vores kommende kollektioner vil være fyldt med innovation, kreativitet og det unikke præg, som hver designer bringer til bordet.

Hold øje med vores digitale kanaler for at få de seneste opdateringer om kommende udgivelser. Vi er spændte på at dele vores passion og se, hvordan vores produkter bliver en del af jeres kreative fortællinger.