Pres og Magnetisk Buddy

130,00 kr.
Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Pres Buddy

Lille praktisk hjælper der ligger godt i hånden. Pres Buddy er designet til at lægge et jævnt pres når du stempler, kan bruges sammen med diverse stempelplatforme, større akrylklodser og træstempler. Samtidig med at den er behagelig at holde på. 

Pres Buddy er et 3D printet produkt af NHH Design der består af et håndtag lavet i plast, så den ikke bliver for tung at håndtere, og med en bund af filt for så lidt modstand som muligt når den køres hen over en overflade.

Magnetisk Buddy

Lille handy magnetisk hjælper. Magnetisk Buddy er designet til at gøre det nemmere at samle små metalgenstande op med. Med en magnet der kan tage op til 1,9 kg og en slank fod kan man hurtigt og bekvemt få selv store dies op fra bordet

Magnetisk Buddy er et 3D printet produkt af NHH Design der består af et håndtag lavet i plast, så den ikke bliver for tung at håndtere, og med en skivemagnet i bunden.

OBS: 3D printede produkter fra NHH Design betegnes som et håndlavet produkt, derfor kan der være mindre ujævnheder og lignende på produktet. Men vi bestræber os selvfølgelig på at levere den bedst mulige kvalitet.